Okul Aile Birliği Toplantısı Yapıldı

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantısı Yapıldı.Toplantı İstikal Marşımızın okunması ile başladı.Okul Aile Birliği Toplantısında konuşan Okul Müdürümüz Mustafa ŞAHİN;Velilerin eğitim öğretimde önemli bir saç ayağı oluşturduğunu öğrencilerin başarısında ve davranışlarında  önemli aktör olduklarını söyledi.Okulumuzun yeni olduğu ve açılmasının akabinde pandemi süreci yaşandığı uzaktan eğitime geçildiği ancak öğrencilerimizin uzaktan eğitim sürecinde de eğitimlerinin aksatılmamaya çalışıldığı Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından verilen tabletlerin öğrencilere ulaştırıldığını söyledi.Yüzyüze eğitim öğretim sürecine geçildiğini ancak öğrencilerimizin velilerimiz yine de salgın ile ilgili tedbirleri ihmal etmemeleri gerktiğini söyledi.

Okul Aile Birliği Başkanlığına Orhan BOZKURT seçildi ve Birliğin yönetim kurulu oluşturuldu.

21.12.2021 350

20-12-202120-12-202120-12-2021