Şule Yüksel Şenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Milli ve Manevi değerlerine bağlı özgüvenli,mutlu,nitelikli bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimizi, nitelikli din öğretimini aslı kaynaklarından öğrenen,sorgulayan;sorun çözme becerileri gelişmiş,bilim toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış,milli,manevi kültür değerlerini ve evrensel insanlık değerlerini özümsemiş;herkesin kendi renginde değerlerine saygılı;iletişime ve paylaşıma açık sanat ve estetik kaygıları olan,hak,adalet ve sorumluluk sahibi, girişimci,yenilikçi ve barışçıl sağlıklı ve mutlu ´´Aklı Selim, Kalbi Selim, Zevki Selim´´ bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama:08:30 Ders Bitiş :15:40
Yabancı Dil: İNGİLİZCE/ARAPÇA
Servis Bilgisi: Taşıma Kapsamında ve Özel Servis Mevcut Değil.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Sınavsız(Puansız).
Sportif Etkinlikler: Masa Tenisi,Badminton,Satranç,Bocce,Basketbol,Voleybol,
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Koçluk Projesi,Oku-Yorum Projesi-Erdem Projesi(Geleceğe Umut Ol)
Kontenjan Bilgileri: 68
Diğer Hususlar: Okulumuz 2019-2020 eğitim öğretim yılında ortaokul (5.6.7.8.Sınıf) öğrencileri ile eğitim öğretime başlamış.2020-2021 eğitim öğretim yılında ortaokul (5.6.7.8.sınıf),ortaöğretim (Lise 9.sınıf) öğrencileri ile eğitim öğretim yapmıştır.2021-2022 eğitim öğretim yılında da ortaokul (5.6.7.8.sınıf) aynı zamanda 5.6.7.sınıflarımızın tüm şubeleri Yabancı Dil Ağırlıklı(İngilizce) eğitim almakta ortaöğretim(lise 9.10.sınıf) öğrencileri ile her kademede 3 şube olmak üzere eğitim öğretime devam etmektedir.

WEB - https://suleyukselsenlerkizanadoluihl.meb.k12.tr

Adres - 19 MAYIS MAH. 922 SK. ŞULE YÜKSEL ŞENLER KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO 20/A MERKEZ / BATMAN

Yerleşim Yeri - BATMAN/ŞEHİR MERKEZİ

Ulaşım Okulumuza Şehir Merkezinden (Valilik) ulaşım; Şehir İçi Minibüsleri (Mor Başlıklı) ve Belediye Otobüsleri ile yaklaşık 10 dk.da sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl Merkezine (Valilik) yaklaşık 4 Km uzaklıktadır.